Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Meditatii Engleza
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Meditatii Engleza Bucuresti
50 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
- Ai încercat să înveți engleza, dar ai renunțat fiindca era prea complicată?
- Ai nevoie de cineva care să explice pe înțelesul tău?
Fii și TU cu un pas mai aproape de succes și învață limba engleză rapid! Profa de engleză îți vine în ajutor indiferent dacă ești începător absolut sau dacă te pregătești pentru BAC, admitere ori TOEFL!                                                                                                                                     
Am absolvit facultatea de limbi și literaturi străine din cadrul Universității din București, secția Filologie, specializarea Engleză-Rusă iar în prezent sunt studentă la Masteratul de Lingvistică a Limbii Engleze; Metode și Aplicații, parte componentă a Departamentului de Engleză al UB.

Studiez limba engleză de 16 ani, la vârsta de 13 ani am obținut Certificatul Cambridge English: Advanced (CAE) iar în ultimii 4 ani am optat pentru cariera profesorală. Achiziția limbajului la copii mi se pare un proces fascinant iar metodele pe care le folosesc sunt în mod testat revoluționare. Obțin rezultate foarte bune într-un timp scurt și în cazul adulților, cel mai vârstnic elev având 67 de ani, datorită vastei capacități de adaptabilitate a cursurilor și a metodelor implicite inerent legate de cererea și profilul cursantului.

Fiecare cursant beneficiază de o primă ședință gratuită care include un test de limbă pentru stabilirea unui nivel inițial în vederea optimizării rezultatelor ulterioare.

Elevii se pot bucura de o largă varietate de materiale auxiliare, inclusiv audio-video, pentru limbaj de specialitate sau legate de cultura și civilizația popoarelor vorbitoare de limbă engleză.

Învață limba engleză într-un ambient plăcut, de la o persoană cu simțul umorului și bucură-te de strategii de predare complexe dar flexibile câștigate în cadrul unei facultăți de profil!
Din Gura in Gura